За нас

Пазарувай от всеки онлайн магазин с доставка директно до твоя дом – удобно, бързо и сигурно само от AYAExpress!

Ние ти предлагаме лесен начин да пазаруваш. За доставка на твоите поръчки може да избереш адресите на нашите бази в Белгия или Германия. Оттам ние поемаме грижата за твоите пратки и в 4-дневен срок ги доставяме до България.

За качеството на услугата и нашата коректност гарантира дългогодишният ни опит в международния транспорт и спедиция, превози в страната и в Западна Европа.

Кое прави пазаруването с AYAExpress толкова лесно?

AYAExpress ти дава уникалната възможност да пазаруваш свободно от онлайн магазини в  чужбина, а твоите пратки да пристигат бързо, лесно и на наистина достъпни цени. Поръчвай без никакви притеснения, приемай пратки от партньори и роднини, а ние ще се погрижим за твоята безпроблемна доставка. За да бъдеш напълно спокоен, AYAExpress те известява на всеки етап от услугата и ти предлага пълно съдействие при всеки възникнал въпрос.

Направи своя избор от разнообразието на атрактивни стоки онлайн в сайтове и портали като: www.amazon.de, www.ebay.de , www.zalando.de, www.zentrada.de и хиляди други, а AYAExpress ще ги транспортира. Ние доставяме надеждно и изгодно до нашата база в България или до посочен от теб адрес в страната.

AYAExpress прави онлайн пазаруването наистина достъпно и бързо!

Все още нямаш профил в системата?

Регистрирай се още сега!

Регистрация

Направил си нова онлайн поръчка?

Регистрирай своята пратка!

Заяви пратка